Facebook-gruppen

Tillbaka

Vi har en Facebook-grupp i vår förening. Föreningens hemsida i all ära, men via den har vi boende tyvärr inga möjligheter att kommunicera med varandra.

Vår Facebook-grupp är “hemlig” vilket betyder att endast befintliga medlemmar kan hitta gruppen på Facebook och endast befintliga medlemmar kan läsa/skriva inlägg.

Här nedan följer gruppens “Ändamålsdeklaration”:

“Syftet med gruppen är att skapa ett lättillgängligt forum för oss boende i fastigheten. Här kan vi kommunicera med varandra kring allehanda frågor som rör vår förening och vårt boende, inklusive vår Grannsamverkan. Facebook-gruppen ska dock inte användas som en kontaktkanal till föreningens styrelse! Frågor och/eller förslag till styrelsen måste liksom tidigare framföras via e-post eller telefonsamtal till berörd styrelsemedlem (v g se länken till sidan ”Kontakta styrelsen” i högerspalten). Ni kan också använda föreningens brevlåda i port nr 16.”

Det skulle vara roligt och värdefullt om också du vill bli medlem i vår Facebook-grupp. Det ska påpekas att det är snabbt och enkelt gjort att gå ur gruppen, om du så skulle önska. Detta gör du själv med en “knapptryckning” på grupp-sidan.

Facebook-gruppens administratör heter Klas Kallin och bor i port nr 14, 4 tr.

För att bli medlem i Facebook-gruppen behöver du bara meddela Klas din e-post adress. Du får då ett inbjudningsmejl som du tackar ja till och därmed är saken klar.

Ring eller mejla gärna om ni undrar över något: klas.kallin@telia.com (070-713 71 64)