Facebook-gruppen

<<

Vi har en Facebook-grupp för vår förening Brf Ekensberg 4. Föreningens hemsida i all ära, men via den har vi boende tyvärr inga möjligheter att kommunicera med varandra.

Vår Facebook-grupp är “hemlig” vilket betyder att endast befintliga medlemmar kan hitta gruppen på Facebook och endast befintliga medlemmar kan läsa/skriva inlägg.

Här nedan följer gruppens “Ändamålsdeklaration”:

“Syftet med gruppen är att skapa ett lättillgängligt forum för oss boende i fastigheten. Här kan vi kommunicera med varandra kring allehanda frågor som rör vår förening och vårt boende, inklusive vår Grannsamverkan. Facebook-gruppen ska dock inte användas som en kontaktkanal till föreningens styrelse! Frågor och/eller förslag till styrelsen måste liksom tidigare framföras via e-post eller telefonsamtal till berörd styrelsemedlem (v g se länken till sidan ”Kontakta styrelsen” i högerspalten). Ni kan också använda föreningens brevlåda i port nr 16.”

Det skulle vara roligt och värdefullt om också du vill bli medlem i vår Facebook-grupp. Det ska påpekas att det är snabbt och enkelt gjort att gå ur gruppen, om du så skulle önska. Detta gör du själv med en “knapptryckning” på grupp-sidan.

Facebooks gruppens administratör heter Klas Kallin och bor i port nr 14, 4 tr tillsammans med Marja Nikkanen.

Nedan information från Klas kring medlemskap i Facebook gruppen:

Så går det till att bli medlem:

  • Jag skickar en ”allmän” Facebook vänförfrågan till er
  • Ni accepterar vänförfrågan
  • Därefter kommer en inbjudan till medlemskap i Facebook-gruppen som mejl
  • Ni accepterar inbjudan
  • Sedan avbryter jag vår Facebook-vänskap. Dock, utan att behöva göra något ytterligare, kvarstår ni som medlem i föreningens privata Facebook-grupp.

Om ni vill bli medlemmar i föreningens privata Facebook-grupp, acceptera då min förfrågan om (tillfällig) Facebook-vänskap och mejla mig era e-postadresser så jag kan skicka en inbjudan till medlemskap i gruppen (en e-post adress per önskat medlemskap).

Jag meddelar er när inbjudningarna gått iväg, men om ni inte ser något inbjudningsmejl, kolla då i skräppostmappen där dessa av Facebook genererade e-post inbjudningar har en tendens att hamna.

Med vänlig hälsning

Klas (Kallin)

Ring eller mejla gärna om ni undrar över något: klas.kallin@telia.com (070-713 71 64)